Womoda: De eerste spannende stappen

Toen we het voor het eerst over Womoda hadden werden we vaak een beetje raar aangekeken. Twee mannen die een sport fashion webshop voor vrouwen beginnen. Toch is het een feit: Womoda is gestart. Het avontuur waar wij achter de schermen al een tijdje druk en met veel passie aan werken. Een avontuur dat nog maar net is begonnen en nog een lange weg te gaan heeft. We hebben namelijk een duidelijke drive. Veel te vaak zien we vrouwen met weinig zelfvertrouwen of vol stress in het leven staan, terwijl dat in onze ogen helemaal onterecht is. Wij kijken dagelijks met bewondering naar de échte vrouw. De vrouw met een druk leven vol verantwoordelijkheden. De vrouw die dankzij sport tot rust kan komen en zich goed zal voelen. Wij willen dat deze vrouw zelfverzekerd en ontspannen door het leven gaat. Ben jij zo’n vrouw? Dan leggen wij jou op Womoda.nl in de watten, ontzorgen, inspireren en motiveren jou.

 

womoda-2

 

Op dit moment kun je al genieten van de artikelen geschreven door enkele enthousiaste meiden op het Womoda blog. Dat is echter nog maar de eerste stap. We zijn achter de schermen druk bezig met het ontwikkelen van de Womoda webshop. Zo richten we ons met de techniek op een razendsnelle en gebruiksvriendelijke beleving, zijn we ons magazijn aan het vullen met o.a. de volledige collecties van Purelime en CWX en is de fotograaf in de studio bezig om allerlei leuke kledingsetjes te fotograferen die we straks tegen scherpe prijzen aan kunnen bieden.

 

Met de webshop willen we jou in de watten leggen. Service staat daarin voor ons voorop. Ondersteund door scherpe prijzen en een relevant aanbod. Daarom vragen we ook om jouw mening. We willen jou namelijk blij maken. Jij staat voor ons centraal. Volg ons daarom op Facebook en geef je mening waarmee jij helpt Womoda te vormen tot iets bijzonders en iets wat bij jou past. Heb je verder ideeën of opmerkingen dan zijn we maar een tweet van je verwijderd. We houden van openheid. Daarom delen we regelmatig kiekjes achter de schermen op Instagram. Die open aanpak zorgt er voor dat dit het eerste bericht is van velen waarin we je op de hoogte houden van alles waar we bij Womoda achter de schermen aan werken. Daarom: binnenkort meer…

  • Nicole van Tilburg

    Succes mannen, kan niet wachten tot de webshop live gaat!

    • womoda

      Bedankt, voor ons kan het ook niet snel genoeg gaan! We zijn erg benieuwd naar wat je er van zal vinden.