Reviews van Purelime Moulded Cup Sportbh heel positief!

Zoals je misschien al gezien hebt, hebben wij sinds kort een nieuwe sportbh in ons assortiment, namelijk de Purelime Moulded Cup sportbh. Dit is een sportieve, vrouwelijke sportbh die geschikt is voor medium impact sporten. De sportbh heeft voorgevormde cups en flexibele beugels.

Wij hebben de sportbh laten reviewen door 3 bloggers. Namelijk door Nesrin van Dailycupofblablabla, door Anouk van Befitandfashionable en door Karen van Dejlig. Volledige reviews van Purelime Moulded Cup Sportbh zijn te vinden op de blogs, wij vatten ze hieronder voor je samen.

Nesrin is gelijk al fan van de Purelime Moulded Cup Sportbh. Ze wilde hem zelfs niet meer uitdoen en heeft hem een hele dag aangehad. Ze vertelt dat de sportbh goede ondersteuning biedt, brede bandjes heeft en gemaakt is van een fijne stof. De bandjes kunnen kruislings gedragen worden en de beugels bieden veel steun, terwijl je ze niet voelt zitten. Het is haar favoriete sportbh op dit moment. Zoals zij het zegt: “De boobies zitten goed. Amen”. Lees hier haar volledige review.

Moulded-cup

Anouk vertelt dat ze de perfecte sportbh heeft gevonden, namelijk de Purelime Moulded Cup sportbh. Ze is erg enthousiast over de goede pasvorm door de cupmaten en vindt dat de sportbh goede ondersteuning biedt. Verder is ze ook fan van de looks en noemt ze de sportbh ‘miss fashionable in haar klasse’. Lees hier haar volledige review.


pure-lime-sport-bh-womoda-review-winnen

Ook Karen is erg blij met de Purelime Moulded Cup Sportbh. De beugels van de sportbh zijn flexibel, waardoor ze niet vervelend aanvoelen tijdens het sporten. Doordat de bandjes ook kruislings gedragen kunnen worden, geeft de sportbh nog meer steun. De cups zijn van zacht materiaal, verder is het materiaal van de ook sportbh erg fijn. Het ademt en zweet wordt geabsorbeerd. Karen heeft de sportbh tijdens verschillende sportsessies uitgeprobeerd en hij beviel uitstekend. Lees hier haar volledige review.

purelime-730x525

Conclusie
Vooral de flexibele beugels, de voorgevormde cups en het materiaal van de sportbh worden in de reviews als erg positief ervaren. Ook biedt de bh goede ondersteuning bij verschillende sporten.