Yoga Review: Purelime Seamless Tanktop + Fitness Ankle Tights

Yoga is mijn sport, mijn zen-moment, maar ook mijn werk. Zo heb ik onlangs een rustgevende yogales gegeven op het dak van het prachtige Ham Yard Hotel in Londen. Daarbij heb ik direct de nieuwe Purelime collectie uitgeprobeerd. Zoals velen al hebben kunnen zien op mijn Snapchat, heb ik deze outfit al even in mijn bezit. Nu is het tijd om mijn ervaringen met jullie te delen!

Om de kleding goed te kunnen beoordelen ga ik een yoga ‘workout’ doen met mijn favoriete houdingen. Hoewel.. om deze houdingen mijn ultieme favorieten te noemen gaat dat misschien wat ver, want ik heb wel zooo veel asana’s waar ik helemaal gek op ben. Zelfs degene die ik minder graag doen hebben veel voordelen. Maar hieronder deel ik er een aantal en ik vertel je graag waarom.

 

Yoga Review: Purelime Seamless Tanktop + Fitness Ankle Tights
Yoga Virabhadrasana: Reverse Warrior

Zoals met alle krijger (virabhadrasana) poses, voel ik me dankzij deze variatie sterk en onbevreesd. Met de wide leg stance, beide voeten volledig geaard en een open hart, reverse warrios kan erg verheffend en energiek zijn. Als ik een beetje een duffe dag heb en concentratie wil vinden, dan komt deze houding zeker weten in mijn oefening terug.

 

Yoga Review: Purelime Seamless Tanktop + Fitness Ankle Tights
Yoga Marichyasana C: Twist

Ik hou van een goede twist en deze voelt ontzettend goed. Twist posities zijn een geweldige manier om je spijsvertering op gang te helpen, vooral om je van een opgeblazen gevoel af te helpen. Zorg er wel goed voor om goed in te ademen en je borstkas op te steken voordat je de twist inzet. Op deze manier zal je de draaiing in het onderlichaam maken, in plaats van alleen je schouders. Als je moeite hebt om de twist over de knie te maken of het ongemakkelijk voet, geef je knie dan een knuffel om jezelf te helpen de draaiende beweging te krijgen.

 

Yoga Review: Purelime Seamless Tanktop + Fitness Ankle Tights
Yoga Inversion: Headstand

Ik ben typisch iemand die er van kan genieten om de wereld even op zijn kop te zetten, dus ik maak altijd ruimte voor een headstand. Ik kom wellicht wat arrogant over in headstand en Pincha, maar als ik me écht sterk en geaard wil voelen dan zoek ik altijd de headstand pose op voor ongeveer 15 tot 20 ademhalingen. Als je je goed voelt in deze positie, dan kun je wat variatie toevoegen zoals ik hier doe.

 

Yoga Review: Purelime Seamless Tanktop + Fitness Ankle Tights
Yoga Vrksasana: Tree

Deze yoga houding ziet er misschien simpel uit, maar is zeker net eenvoudig. Voor alle boom houdingen (vrksasana) heb je een sterk standbeen nodig, moet je je voet goed ‘wortelen’ in de mat en wordt er veel van je core gevraagd. Om mezelf extra uit te dagen kantel ik mezelf in de richting van mijn gebogen been en probeer ik mijn ogen te sluiten… Dit vraagt ontzettend veel van jouw balans en zal duidelijk maken dat dit een pittige houding kan zijn.

Dus. Dat zijn ze. Een paar van mijn favoriete yoga posities van dit moment.

 

Purelime Outfit

Ik ben he-le-maal verliefd geworden op de gestreepte legging uit de nieuwe collectie van Purelime. Samen met de seamless tanktop heb ik mijn perfecte Yoga outfit gevonden. De top is, zoals de naam al doet vermoeden, naadloos waardoor deze super comfortabel en zacht aanvoelt. De leggings zijn lekker lang, waardoor hij ideaal is voor mensen met lange benen of mensen die ze graag over hun hielen heen dragen, zoals ik. Soms wil ik mijn hakken ook lekker warm inpakken. Heerlijk dat dat kan met deze legging.

 

Bron: Imperfectmatter.com

 

One comment on “Yoga Review: Purelime Seamless Tanktop + Fitness Ankle Tights

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>