Kerstcadeaus voor sportvrouwen

It’s the most wonderful time of the year! December is aangebroken en dat betekent weer volop gezelligheid met vrienden en familie. Een jaarlijks stresspuntje is wel het kopen van cadeaus. Heb je geen idee wat je je sportende vriendin, moeder of dochter cadeau moet geven? Wij geven je een aantal ideeën voor kerstcadeaus voor sportvrouwen!

kado-havermoutje
1. Havermoutje via Bol.com – €19,99
Is ze dol op havermout? Dan is dit boek zeker een aanrader. Dat havermout een veelzijdig product is wordt bewezen in dit boek met verschillende recepten van brood tot pasta.

 

 

kado-hyperbrite
2. Nathan Hyper-brite Strobe via Womoda.nl – €14,99
Hardlopers gaan tijdens de donkere dagen gewoon door met sporten. Belangrijk is natuurlijk om veilig naar buiten te gaan. Met de Hyper-Brite Strobe van Nathan ben je er zeker van dat ze goed zichtbaar is!

 

 

kado-dopper

3. Dopper Drinkfles via Dopper.com – €12,50
Voldoende water drinken is erg belangrijk en dat wordt nog leuker als ze haar vrolijke Dopper drinkfles uit haar tas kan halen. De Dopper is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, maar wij kiezen voor Womoda Paars!

 

 

kado-blender
4. DOMO My Blender via blenderstore.nl – €31,95
Heeft ze altijd haast voordat ze weggaat, maar wil ze wel wat gezonds voor onderweg? Kijk dan is naar de DOMO My Blender. De smoothies maak je namelijk rechtstreeks in de meegeleverde kleine of grote drinkfles. Dit betekent minder afwas en ze kan meteen met haar drankje op pad!

 

 

kado-compressiesokken
5. CW-X Compressiesokken via Womoda.nl – €49,95
Elke sportende vrouw kan profiteren van de toegevoegde ondersteuning en versnelde herstel voordelen die compressiesokken bieden. De roze kleur geven de sokken een vrouwelijke touch. Met dit cadeau kan je de sportende vrouw zeker blij mee maken!