Vrouwelijk met een stoer randje, het kan weer!

Dolenthousiast trek je dat ene leuke jurkje uit de kast, totdat iets je tegenhoudt. Het zijn je voeten. De voeten die maar al te graag smachten naar een paar comfortabele sneakers. Schoenen die de hele dag alle steun en liefde geven, alles wat een voet zich maar kan wensen. Het paar hakken dat zo leuk bij je jurkje staat wordt even genegeerd. En terecht, want stoer en vrouwelijk gaan prima samen. Het is niet meer het een of het ander. Het jurkje met sneakers is tegenwoordig een prima combi!

 

Popiconen en modeliefhebbers als Rihanna, Taylor Swift en Kristen Stewart volgen deze trend al tijden; het vrouwelijke jurkje in combinatie met iedere vorm van sneakers die je maar kunt verzinnen.

 

Je kunt het lief en speels aanpakken met pastelkleurige Vans, All Stars of Keds of juist een knalrood Nike of New Balance paar voor een egdy tintje. Niets is te gek, mits jij je zelfverzekerd voelt met je keuze en je outfit. Experimenteer, probeer en geniet. En met genieten bedoelen we natuurlijk dat het woord branderig of knellend die dag niet in je opkomt. Doei hakken!

 

Niet alleen bekende artiesten en actrices volgen deze trend, steeds meer vrouwen krijgen de smaak te pakken. Hieronder zie je hoe je onder andere de bekende Little Black Dress, de Maxi Dress en rokken tot over de knie kunt combineren met jouw favoriete sneakers.

 

afbeelding

 

Trekken jullie een jurkje met sneakers uit de kast of kies je toch voor een andere combinatie?

  • Ik vind het leuk een jurkje of rokje met daaronder sneakers. De show van Chanel vond ik daarom ook juist zo gaaf!

    • Leuk, ik ga hem meteen bekijken!

  • Jaa ik vind het een prima combinatie! Had ook al in gedachten om m’n allstars onder een jurkje aan te doen binnenkort :)