Leuke outfits met streepjes: doe inspiratie op

De winkels hangen er eigenlijk altijd vol mee: streepjes. Het raakt niet snel uit de mode, is op veel manieren te combineren en outfits met streepjes zijn al snel speels en indrukwekkend.

 

Streepjes kunnen tegenwoordig in allerlei kleuren en soorten, en ieder seizoen komen de streepjes weer terug. Je kunt ze op een heleboel leuke manieren combineren, er zijn enorm veel mogelijkheden voor outfits met streepjes.

 

Opvallende accessoires
Veel vrouwen combineren de zwartwitte streepjes met felgekleurde accessoires. De outfit houden ze redelijk rustig, maar door de felle accessoires worden de outfits alsnog heel speels. Je kunt denken aan tasjes, armbanden, haaraccessoires en panty’s in allerlei leuke kleurtjes. Hieronder zie je een aantal outfits met streepjes, gecombineerd met opvallende accessoires.

 

Streepjes1

 

Spijkerstof
Dit kan eigenlijk nauwelijks fout gaan. Door streepjesprint te combineren met spijkerstof krijg je snel een sportieve look. Je kunt ook gemakkelijk streepjeskleding in andere kleuren combineren met spijkerstof. Met een paar leuke sneakers erbij maak je je outfits met streepjes en spijkerstof helemaal af.

 

Streepjes2

 

Print met print
Deze combinatie is best wel risky. Als je een juiste combinatie weet te vinden, kan het heel leuk zijn, maar je kan helaas ook gemakkelijk de plank mis slaan. Kijk vooral uit met het combineren van verschillende items met streepjes, je wil er niet uit zien als een zebra.

 

Streepjes3

 

Bron 1, Bron 2, Bron 3, Bron 4, Bron 5, Bron 6, Bron 7, Bron 8, Bron 9, Bron 10

 

Hoe combineer jij je outfits met streepjes?

  • Ik vind streepjes altijd leuk! Classy en altijd goed. Mooie plaatjes!

  • Nicole van Tilburg

    Ik merk dat ik bij een combinatie met streepjes al snel in dezelfde kleur blijf hangen, ik ga het zwart/wit combineren met felle kleuren zeker proberen!