CW-X Compressiebroek


CW-X Compressiebroek

De revolutionaire CW-X kleding helpt sporters om hun snelheid, uithoudingsvermogen en herstel te verbeteren. In de kleding wordt gebruik gemaakt van zowel compressie als extra ondersteuning van specifieke spiergroepen en gewrichten. Deze combinatie maakt de kleding van CW-X uniek. Bij Womoda kan je terecht voor het volledige assortiment van de CW-X compressiebroek.

CW-X Compressiebroek

Producten van CW-X

CW-X heeft verschillende typen tights en shirts ontwikkeld. Ieder type geeft weer een specifieke ondersteuning en heeft een eigen design. De CW-X compressiebroek is verkrijgbaar in lang, ¾ en kort. Ook biedt CW-X speciale compressiekousen. Deze kousen geven naast compressie ook ondersteuning en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. CW-X maakt gebruik van hoogwaardige materialen. De stoffen zijn vochtregulerend en absorberen UV-stralen.

Compressie en ondersteuning

De gepatenteerde CW-X Support Web-™ technologie bootst kinesiologie taping technieken na die trainers en fysiotherapeuten gebruiken voor geblesseerde spieren. Wanneer deze technologie wordt toegepast op de spieren en gewrichten creëert het een exoskelet (uitwendig skelet) support systeem dat de biomechanica verbetert tijdens bewegingen. De CW-X Support Web biedt gerichte ondersteuning aan belangrijke gebieden, afnemende spier oscillatie en focust je kracht zodat je spieren efficiënter werken. De Variabele compressie langs het web vergemakkelijkt bloedcirculatie, het minimaliseert de opbouw van melkzuur en spierpijn, zodat je langer actief kan zijn en sneller zal herstellen.

 

Stabilyx™

HET BESTE VOOR: Gewricht Support, knieën, heupen, bekken / CORE

De Stabilyx broeken zorgen voor een optimale doelgerichte ondersteuning aan de core en de knieën. Ze zijn ideaal voor hardlopers, voor activiteiten met een zijdelingse beweging en voor sporters op zoek naar de beste vorm van knie-ondersteuning. De gepatenteerde CW-X Support Web™ verbind de spieren en ligamenten van het onderbeen samen om de knie te stabiliseren en de trillingen te verminderen voor een verhoogde efficiëntie. De CW-X Support Web spant ook de core aan, het ondersteund de onderste buikspieren, heupen, bekken en rug om zo de kracht te geleiden door de core. 5 reflecterende flash strips en een reflecterend logo bieden 360-graden zicht voor nachtelijke activiteiten. Aan de binnenkant zit een klein vakje om eventueel een sleutel in te doen.

 

Pro

HET BESTE VOOR: ondersteuning van de spieren, hamstrings, Bovenbenen, Kuiten

De CW-X Pro Tights verenigd de grote gewrichten van het been om zo de optimale spier ondersteuning te geven tijdens activiteiten met lineaire bewegingen, zoals hardlopen en langlaufen bieden. De gepatenteerde Support Web ™ brengt de heupen, knieën en enkels in de juiste houding, waardoor het de impact en de belasting op de benen verminderd.  De Support Web creëert ook een ophangsysteem voor de hamstrings en de bovenbenen, waardoor het de werkdruk van deze spieren verminderd in zowel de pull en push fase van de loopbeweging. Aan de binnenkant zit een klein vakje om eventueel een sleutel in te doen

 

Maat Selectie:      

CW-X lange, korte en ¾ broeken zijn ontworpen om als uiterst strak kledingstuk te dragen. Het moet goed aansluiten op het lichaam, bijna als een tweede huid. Er mogen geen rimpels in het materiaal zitten en er moet een lichte druk gevoeld worden door de benen en heupen. Het belangrijkste element om de juiste maat te bepalen is de afstand tussen de taille en het kniegebied van de broek. Bij de juiste maat zou de knieschijf in dit gebied moeten zitten, afbeelding hiervan zit bij broek. De vuistregel is om 1 maat kleiner te nemen dan normaal